26 september 2018

Penningmeester

Sybe Schurink

Mijn naam is Sybe Schurink en ik ben penningmeester van Studievereniging Forum. Ik ben tweedejaars Finance & Control student en ben 19 jaar. Ik ben nu al een hele tijd betrokken bij S.v. Forum en ben afgelopen jaar penningmeester geweest bij de IntroductieCommissie en secretaris binnen de ReisCommissie. In mijn lidmaatschap heb ik gemerkt hoeveel potentie een vereniging als S.v. Forum heeft, iets waar ik graag aan mee wil helpen om dit verder uit te bouwen. Als penningmeester wil ik ervoor zorgen dat we op financieel gebied sterk staan en alle uitdagingen met twee handen aan kunnen pakken.

Leerpunten voor mij worden dit jaar het opbouwen van een netwerk en het omgaan met verantwoordelijkheden. Met een groot ledenaantal zoals wij dat hebben, is het van groot belang dat je als bestuurder de verantwoording pakt als dat nodig is.

Onder mijn portefeuilles vallen ook nog de Feest- en BorrelCommissie en ben ik hoofdverantwoordelijke, samen met Mariska, voor het introductiekamp. Bij vragen kun je mij mailen naar penningmeester@svforum.nl of bellen naar 06-39830571.