Sponsoren

Hier staan alle sponsoren van S.v. Forum en is te vinden waar elke sponsor zich mee bezighoudt. Wil je in contact komen met een sponsor voor een interview, stageplek of iets anders? Stuur dan een bericht naar het huidige bestuur (te vinden op de home page) en wij leggen deze link voor je!

Enginear

Hi! Wij zijn Enginear,

een innovatief en persoonlijk betrokken arbeidsbemiddelingsbureau,
gespecialiseerd in het vakgebied van de gebouwde omgeving. Wij ondersteunen jonge ingenieurs in het maken van een bewuste keuze en begeleiden hen naar een vaste baan die daadwerkelijk past bij hun persoonlijkheid en drijfveren om zo een
duurzame match te creëren.  Daarnaast helpen we studenten aan relevante, technisch inhoudelijke bijbanen in het vakgebied naast hun studie. Ook kunnen ze bij ons terecht voor vrijblijvend studie-en of loopbaanadvies.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe (commerciële) talent om onze teams in Utrecht, Gouda en Deventer te versterken. Ben je 3 e of 4 e jaars student Commerciele Economie? Dan kun je bij ons al inhoudelijke ervaring opdoen naast je studie. Bijvoorbeeld door het ondersteunen van het Accountmanagement team met diverse taken. No worries, ervaring hoef je niet te hebben, het belangrijkste is dat je leergierig bent en energie krijgt van het behalen van resultaat of een doel. En ben je net afgestudeerd? Dan kun je bij ons aan de slag als junior accountmanager en vanuit die rol de kneepjes van het vak verder leren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We horen graag van je!

Eva Carrièrezorg

Hoi studenten, wij zijn Eva! Een jonge organisatie die heel snel aan het groeien is. Ons bedrijf is gericht op de arbeidsbemiddeling en detachering. Dit houdt in dat wij vaste arbeidskrachten zoeken voor onze klanten. Ons doel hierbij is het maken van gouden matches tussen kandidaat en klant. Wij zijn actief binnen een aantal branches, namelijk de zorg, bouw, logistiek en techniek. Met een klein team houden we contact met kandidaten, en onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en flexibiliteit te bieden.

Bij ons werkt een jong team met veel studenten. We investeren als bedrijf veel waarde aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van ons team. We hechten veel waarden aan het creëren van een prettige werksfeer en sterke band onderling. Naast samen werken doen we ook veel leuke activiteiten met elkaar. Zo gaan we met het team samen op reis, sporten we samen en houden regelmatig vrijmibo’s.

PWC

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory. Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. We willen daarmee waarde toevoegen aan onze klanten, onze mensen en de maatschappij. 

Het is onze overtuiging dat ons toekomstig succes meer dan ooit wordt bepaald door hoe we dingen doen in plaats van wat we doen. We worden steeds meer beoordeeld op de oprechtheid van onze intenties en de geloofwaardigheid van ons handelen. We moeten onze ambities  waarmaken. Alleen dan zal het ons gegund worden om een lerende organisatie te zijn die fouten mag maken.

Mazars

Mazars, studievereniging Forum

We hebben een lange weg afgelegd sinds Robert Mazars in 1945 zijn accountantskantoor oprichtte in Rouen, Frankrijk. Mazars is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie, terwijl we tegelijkertijd wendbaar en persoonlijk blijven in onze aanpak. Waar we ook werken, we werken samen als één geïntegreerd team.

Audit is al meer dan 70 jaar de kern van onze dienstverlening. Dit is aangevuld met een evenwichtig aanbod van accountancy, tax en consultancy diensten, om aan de veranderende behoeften van onze klanten tegemoet te komen.

Wijzijnbrandstof

Een vlammende start van jouw carrière, dat is het doel. Begin al tijdens je studie! Brandstof zorgt ervoor dat jij straks optimaal voorbereid bent om met ‘het werkende leven’ te beginnen. Dat klinkt nu nog heftig, maar je staat er niet alleen voor. We’ve got you covered. Bij ons mix je werkervaring en het opdoen van inhoudelijke kennis met een dosis fun.

Koffie halen als stagiair is allang niet meer van deze tijd. Afstuderen bij Brandstof betekent ervaring opdoen, verantwoordelijkheid krijgen (én nemen) en als een volwaardige collega meedraaien in het team. Je afstudeerstage is toch een soort generale repetitie voor the real deal. Begin met bouwen bij Brandstof. Bij ons krijg je intensieve begeleiding, workshops/trainingen voor jouw ontwikkeling en hulp bij het schrijven van je scriptie.

NRG OFFICE

Met de vraag ‘Joh, ken jij niet iemand die…?’ begon het NRG-Office balletje te rollen. Via het netwerk groeide de stroom van aanvragen en wisten we nieuwe collega’s aan ons te binden. Met eenzelfde gedrevenheid om processen te verbeteren en mensen én organisaties te verbinden, groeien we nog steeds.

Wij maken ons sterk om de voedselproductie en maakindustrie naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door op alle functieniveaus de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen, ons netwerk te delen en als gedegen adviespartner te fungeren voor jouw personeelsvraagstuk.Via inhoudelijke opdrachten en gerichte opleidingen blijft onze expertise groeien.

USG Finance

Voor onze finance professionals is samenwerken de enige logische manier van werken. Ze zijn nuchter, pragmatisch en doortastend. Ze zijn doorgaans informeel en voelen zich comfortabel bij een minder strak en strikt corporate keurslijf. Het zijn mensen die investeren in hun ontwikkeling en kennis met elkaar delen. Met ervaring in het bedrijfsleven, bij de overheid of in de non-profitsector. Onze opdrachtgevers profiteren zo van een sterk team dat iedere vraag kan beantwoorden: de juiste specialist of generalist op het juiste moment.

 

USG Finance is, net als USG Legal en USG MarCom, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties.

Orangeonly

In de eerste drie jaren bij OrangeOnly leiden we je, tijdens de Colour Journey, op tot junior controller. Daarna ga je het Executive Master RC traject in bij Business University Nyenrode. Deze opleiding zal tussen de twee en drie jaren in beslag nemen. In totaliteit leggen we een gezamenlijke reis van ongeveer zes jaar af en eindigt daarna het OrangeOnly tijdvak.

Ben je klaar met oranje? Groei dan door naar geel. Als volgroeide allround financial werk je verder aan uitdagende opdrachten bij ons zusterbedrijf YellowFinance en groei je door richting CFO binnen het concept van CFO-as-a-service. 

Wil jij beginnen met de kick-start van jouw carrière en zie je jezelf al als member van de Young Orange Community? Bereid je dan voor op een periode vol uitdagingen, trainingen, events en persoonlijke ontwikkeling! Voor je aan het avontuur begint is het verstandig om te kijken of we een match zijn.

SRA

Met zo’n 70 medewerkers is SRA dé vereniging voor mkb-accountantskantoren. Wij zijn voor onze leden een multidisciplinair adviseur en vraagbaak. We vormen een hecht team en werken regelmatig, vaak op projectbasis, samen. Je krijgt bij SRA – waar mogelijk – ook veel ruimte om je werkzaamheden zelf in te richten. Thuis en in onze nieuwe cool office. Spreekt dit je aan, bekijk dan onze actuele vacatures.

e-Boekhouden

Eenvoudig online boekhouden en factureren.

Als ondernemer ontkom je er niet aan om je boekhouding bij te houden. Dit klinkt misschien als een ingewikkelde en saaie klus. Maar met ons boekhoudprogramma is boekhouden en factureren een fluitje van een cent. Zo zorg je in een mum van tijd voor een heldere en foutloze administratie! Je vind hier onze home pagina.

Scroll naar boven