19 juli 2017

Sponsoren & Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze partners en sponsoren.

Bent u geïnteresseerd om sponsor of partner te worden van S.v. Forum, neem dan contact op met Benjamin van der Meeren, onze Commissaris Extern.

E-mailadres: sponsoring@svforum.nl
Telefoon: +316-83656010

Hoofdsponsoren

Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau binnen de financiële dienstverlening. We detacheren al ruim 18 jaar afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Binnen deze marktsectoren zijn meer dan 800 talenten en top-professionals werkzaam in zowel operationele als strategische functies. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Begeleiding van een persoonlijke coach en het verder ontwikkelen van vaardigheden en kennis staan in onze traineeships centraal. Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals een skivakantie, het Nederlands Film Festival en gezellige borrels. Werken voor Talent&Pro betekent een kickstart van je carrière!

Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien we mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor zij onze opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op gebieden als Finance & Control, Oracle Applications en andere ERP-systemen vinden bij ons dan ook de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van finance en ICT, blijft hun carrière gegarandeerd in beweging.