19 juli 2017

Sponsoren & Partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze partners en sponsoren.

Bent u geïnteresseerd om sponsor of partner te worden van S.v. Forum, neem dan contact op met Benjamin van der Meeren, onze Commissaris Extern.

E-mailadres: sponsoring@svforum.nl
Telefoon: +316-83656010

Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau binnen de financiële dienstverlening. We detacheren al ruim 18 jaar afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Binnen deze marktsectoren zijn meer dan 800 talenten en top-professionals werkzaam in zowel operationele als strategische functies. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Begeleiding van een persoonlijke coach en het verder ontwikkelen van vaardigheden en kennis staan in onze traineeships centraal. Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals een skivakantie, het Nederlands Film Festival en gezellige borrels. Werken voor Talent&Pro betekent een kickstart van je carrière!

SRA is een netwerk van 370 zelfstandige mkb-accountantskantoren met 900 vestigingen in heel Nederland. SRA biedt de aangesloten kantoren kennis, middelen en ondersteuning. Hierdoor voeren de kantoren hun werkzaamheden efficiënt, effectief en altijd op hoog niveau uit.
En zo biedt ook een SRA-kantoor haar medewerkers hetzelfde wat een groot kantoor te bieden heeft. Zonder dat dit ten koste gaat van de betrokkenheid en persoonlijke sfeer.
Meer variatie
Variatie is één van de pijlers van SRA. Dit uit zich al in de diversiteit in branches en klanten waar onze kantoren voor werken. Dit vraagt natuurlijk wel om een bepaald type accountant of fiscalist. Eén die een hoge betrokkenheid bij ondernemers belangrijk vindt en op alle niveaus een gesprekspartner wil zijn. Een uitdaging, als je meer variatie zoekt in je baan.
Meer vrijheid
De andere pijler binnen SRA is vrijheid. Het maken van eigen keuzes is voor ons een belangrijk goed. Dat is ook iets wat ons onderscheidt van andere kantoren. Je bent manager van jouw eigen carrière. Je kiest voor de verantwoordelijkheid die goed bij je past. Jouw voorkeur en ideeën staan daarbij voorop. Wil je vennoot worden, ga je voor ondernemerschap of ben je tevreden met je huidige taken en verantwoordelijkheden? De keuze is aan jou.
Onze taak is om jou als student zo goed mogelijk te informeren over jouw toekomstige werkveld. Wat zijn je carrièremogelijkheden? Wat ga je later verdienen? En wat zijn de voordelen van werken bij een SRA-kantoor?
Via diverse kanalen kunnen wij jou helpen met de volgende punten. En weten wij het antwoord niet? Dan doen wij een beroep op een van de 12.000 medewerkers bij onze 370 kantoren. Zo ontvang jij altijd antwoord op al je vragen!

Benieuwd naar het werken binnen het SRA-kantoor? Volg ons via Instagram of LinkedIn.

Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien we mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor zij onze opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op gebieden als Finance & Control, Oracle Applications en andere ERP-systemen vinden bij ons dan ook de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van finance en ICT, blijft hun carrière gegarandeerd in beweging.

Een wereld vol kansen

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen.
Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen.
Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te
leveren aan het oplossen van belangrijke problemen.

Leren en inspireren

Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie
en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij
vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk
en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je
vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar
inspireren. Ook daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende
opleidingen en culturele achtergronden.

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken.
Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten.
Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te
switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere
periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC
geen grenzen.

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Over accon■avm

Je kent ons vast al, accon■avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Vanuit ca. 45 kantoren bedienen wij ruim 30.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.

We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze klanten.
Ben jij (bijna) klaar met je studie? Wil jij het maximale uit je diploma halen en toch jezelf blijven? Start dan bij accon■avm! Het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Om je klanten te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop jij jouw rol als toekomstig adviseur optimaal vorm geeft en hoe je voldoening haalt uit je werk. Interesse? Kijk dan op www.werkenbijacconavm.nl. Match jij met accon■avm?

Jouw ontwikkeling
Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters
•      Interne Talentenprogramma's. Trainingen 'on the job' met focus op je
persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en
jezelf ontplooien binnen de organisatie;
•      Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht,
Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van
brancheverenigingen en -organisaties.

accon■avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een inhouse opleidingsinstituut, de accon■avm academy. Per jaar organiseren we masterclasses, webseminars en e-studies voor onze accountants en fiscalisten. Dit doen we op een vestiging in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Zo blijf je dichtbij jezelf, en zorg je wel dat jij en ook je klanten blijven groeien!

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina op www.werkenbijacconavm.nl voor meer informatie.
Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met onze Campusrecruiter Floor: 0630284512.

JongSelect is een online platform waar je op zoek kunt gaan naar een passende stage of bijbaan. Zij ondersteunen je bij deze zoektocht en zorgen ervoor dat jij bij een passende opdrachtgever of werkgever terecht komt!

Hoe werkt Jongselect?

  • Je maakt een account aan bij Jongselect. Vervolgens geef je duidelijk aan wat je wensen zijn, en wat jij precies zoekt. Bijvoorbeeld wat voor soort werk je wilt doen, voor hoeveel uur en vanaf welke locatie je wilt gaan werken.
  • Jouw gegevens worden zichtbaar voor opdrachtgevers. Werkgevers kunnen jou nu vinden.
  • Je kunt ook zelf op zoek naar interessante vacatures. Wanneer je iets tofs ziet, reageer je met een bericht.
  • En nu: meet&match. Jij en je toekomstige werkgever kunnen met elkaar in gesprek. Vind jij een werkgever of baan die bij je past, dan treedt je in dienst.

Jongselect verenigt:
JongSelect brengt leden van verengingen samen met de sponsoren die deze vereniging omarmen. Wanneer er daadwerkelijk een samenwerking tot stand komt, wordt ook de vereniging financieel gesteund. Niet alleen jij, maar ook je vereniging profiteert dus van jouw start!

Schrijf je nu in en start jouw eigen carrière!

Meer weten over JongSelect? Klik hier om de introductievideo te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=IKgi_Y6_HW4