Inschrijven

Inschrijven bij Forum is gratis en geheel vrijblijvend. Dit betekent dat je zelf beslist naar welke activiteiten je toe komt en dus niet betaald voor activiteiten waar je niet bij bent. Dankzij de middelen van sponsoren en de hogeschool is het mogelijk om activiteiten goedkoper te maken voor onze leden.

Commissies

Wanneer je je inschrijft is het mogelijk om te kiezen voor een commissie. In deze commissies help je de activiteiten rond Forum organiseren. Zo help je in de reiscommissie onder andere de wintersport reis organiseren en in de sportcommissie (je raadt het al) sport gerelateerde activiteiten. 

Vooral voor eerstejaars is dit een super leuke manier om snel nieuwe mensen te leren kennen die ook bij de vereniging komen of er al even zijn. 

In het jaar dat je in de commissie zit ben je 1 à 2 avonden in de maand kwijt aan vergaderen wat vaak samengaat met een borrel. De meeste commissies gaan van start rond het begin van het schooljaar maar mocht je toch later nog mee willen doen, stuur dan een bericht naar iemand van het bestuur.

De sportcommissie

In de sportcommissie organiseer je een paar keer per jaar een leuke activiteit die te maken heeft met sporten. Dit kan een middagje kanoën zijn, een paar heats karten of zelfs een bierpong toernooi. Als onderdeel van deze commissie beslis je met z’n alle welke activiteit je de volgende keer gaat doen met de vereniging.

 

De reiscommissie

Roobin maakt hier iets voor

De feest- en borrelcommissie

Abel maakt hier iets voor

De educatiecommissie

Lil maakt hier iets voor

De introkampcommissie

In deze commissie help je met de opzet rond het introkamp. De locatie wordt van tevoren al bepaald. Je helpt dus vooral met het verzinnen van activiteiten, het organiseren van de busreis heen en weer en nog meer ondersteunende taken.

Deze commissie start later in het jaar (rond januari) omdat er aan het begin van het jaar nog niets voor gedaan hoeft te worden.

Scroll naar boven