Inschrijven

Inschrijven bij Forum is gratis en geheel vrijblijvend. Dit betekend dat je zelf beslist naar welke activiteiten je toe komt en dus niet betaald voor activiteiten waar je niet bij bent. Dankzij de middelen van sponsoren en de hogeschool is het mogelijk om activiteiten goedkoper te maken voor onze leden.

Wanneer je je inschrijft is het mogelijk om te kiezen voor een commissie. In deze commissies help je de activiteiten rond Forum organiseren. Zo help je in de reiscommissie onder andere de wintersport reis organiseren en in de sportcommissie (je raad het al) sport activiteiten. 

Vooral voor eerstejaars is dit een super leuke manier om snel nieuwe mensen te leren kennen die ook bij de vereniging komen of er al even zijn. 

In het jaar dat je in de commissie zit ben je 1 à 2 avonden in de maand kwijt aan vergaderen wat vaak gepaard gaat met een borrel. De meeste commissies gaan van start rond het begin van het schooljaar maar mocht je toch nog mee willen doen stuur dan een bericht naar iemand van het bestuur.

Scroll naar boven