Inschrijven

Inschrijven bij Forum is gratis en geheel vrijblijvend. Dit betekent dat je zelf beslist naar welke activiteiten je toe komt en dus niet betaald voor activiteiten waar je niet bij bent. Dankzij de middelen van sponsoren en de hogeschool is het mogelijk om activiteiten goedkoper te maken voor onze leden.

Commissies

Wanneer je je inschrijft is het mogelijk om te kiezen voor een commissie. In deze commissies help je de activiteiten rond Forum organiseren. Zo help je in de reiscommissie onder andere de wintersport reis organiseren en in de sportcommissie (je raadt het al) sport gerelateerde activiteiten. 

Vooral voor eerstejaars is dit een super leuke manier om snel nieuwe mensen te leren kennen die ook bij de vereniging komen of er al even zijn. 

In het jaar dat je in de commissie zit ben je 1 à 2 avonden in de maand kwijt aan vergaderen wat vaak samengaat met een borrel. De meeste commissies gaan van start rond het begin van het schooljaar maar mocht je toch later nog mee willen doen, stuur dan een bericht naar iemand van het bestuur.

De sportcommissie

In de sportcommissie organiseer je een paar keer per jaar een leuke activiteit die te maken heeft met sporten. Dit kan een middagje kanoën zijn, een paar heats karten of zelfs een bierpong toernooi. Als onderdeel van deze commissie beslis je met z’n allen welke activiteit je de volgende keer gaat doen met de vereniging.

 

De reiscommissie

Met de reiscomissie organiseer je twee keer per jaar een reis. De eerste reis is de wintersport. De tweede reis die je mag organiseren voor de reiscommissie is de citytrip, hierbij mag je een lang weekend naar een stad naar keuze binnen europa. Allebei deze reizen zijn onvergetelijk en je maakt vrienden voor het leven. Binnen deze commissie leer je hoe je reizen moet plannen voor grote groepen en tegelijkertijd een gevoel van verantwoordelijkheid. De beste plek om de vereniging beter te leren kennen en vrienden te maken voor het leven.

De feest- en borrelcommissie

Met de FeBoCo organiseer je maandelijks de leukste feestjes en borrels. Dit kan een karaokefeestje zijn, een gala of een verenigingsfeest met alle andere verenigingen van de Hogeschool Utrecht. In de commissie zijn er veel verschillende functies en leer je samen activiteiten organiseren. Daarnaast maak je ook vrienden en zijn er leuke extra’s! 

De educatiecommissie

De introkampcommissie

In deze commissie help je met de opzet rond het introkamp. De locatie wordt van tevoren al bepaald. Je helpt dus vooral met het verzinnen van activiteiten, het organiseren van de busreis heen en weer en nog meer ondersteunende taken.

Deze commissie start later in het jaar (rond januari) omdat er aan het begin van het jaar nog niets voor gedaan hoeft te worden.

Scroll naar boven