19 juli 2017

Inschrijven

Wil jij lid worden van de allermooiste studievereniging die de Hogeschool Utrecht te bieden heeft? Meld je dan nu aan!

Lid worden van studievereniging Forum levert je de volgende voordelen op:

  • Een GRATIS lidmaatschap!
  • 10% korting op alle samenvattingen bij Stuvia.
  • De kans om een netwerk op te bouwen met studenten die dezelfde richting opgaan als jij.
  • Je bent als eerste op de hoogte van de allerleukste activiteiten binnen S.v. Forum (waaronder een wintersport en feesten met andere studieverenigingen van de HU).
  • De mogelijkheid om als mentor mee te gaan op het leukste introductiekamp van de HU met maar liefst zo'n 250 studenten!
  • Mogelijkheden om jezelf bij te scherpen met educatieve evenementen, zoals lezingen en bijlessen.
  • Je kunt lid worden van een commissie of dispuut, waarbij je de vereniging beter leert kennen en hierbinnen nog meer goede contacten op kunt bouwen.


IMG_3384 (1)

Binnenkort begint de leukste tijd van je leven! Heb jij zin om dit af te trappen met een geweldig introductieweekend met je toekomstige medestudenten? Lees dan vooral verder!

Vanaf vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus kun jij mee op introductiekamp, dit wordt georganiseerd door Studievereniging Forum in samenwerking met de hogeschool en zal plaatsvinden bij Brabantbos in Lierop. We kunnen nog niet al te veel los laten over wat je er allemaal gaat meemaken, maar bereid je in ieder geval alvast voor op fantastische feesten.

De kosten voor dit weekend bedragen €110,-. Dit is inclusief eten, slaapplaats en activiteiten (en uiteraard een aantal drankjes)!

Heb jij dus zin in een onvergetelijk weekend? Meld je dan nu aan via het formulier hieronder!

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar
secretaris@svforum.nl