Activiteiten

Neem deel aan één of meer van onze activiteiten

Bij Forum worden natuurlijk feestelijke, sportieve, avontuurlijke en leerzame activiteiten georganiseerd. Hieronder vind je ze allemaal in de kalender zodat je je eigen agenda vast kan vullen. 

Lijkt een van deze evenementen je leuk? Meld je dan snel aan! Het is ook mogelijke om vrienden, vriendinnen of klasgenoten mee te nemen.

Een activiteit is natuurlijk niet compleet zonder een gezellige borrel.

Uitgelicht: Forum Verenigingsavond

We zijn dit jaar weer begonnen met om de week een verenigingsavond in Science Cafe Hideout. Hierbij kan je al je mede leden beter leren kennen. Het bestuur is hier natuurlijk ook aanwezig dus als je ons ziet kom vooral een praatje maken. Entree is gratis en de prijzen zijn top. Zo kost een biertje maar 1,50 en een wijntje 2 euro. De verenigingsavond is van 16:00 tot 21:00. Hopelijk zien we jullie snel bij een van de volgende keren. 

Kalender


Whatsapp


Linkedin


Instagram

fight, fist, mic-1296057.jpg

Karaokeavond

Datum: 12 Maart
Tijd: 20:00
Locatie: Cafe Ome Willem
Kosten: 5 euro (Inclusief 3 drankjes)
Van Douchesolo’s naar het karaoke podium. Warm je stembanden maar op want 12 maart hebben we de eerste Forum karaoke. Of je nu een ster bent in spe of gewoon lekker wilt meezingen bij karaoke draait het om passie en muziek

Aanmelden

Verenigingsavond

Datum: 19 maart
Tijd: 16:00 tot 21:00
Locatie: Science Cafe Hideout
Kosten: Gratis

Om de week hebben wij een gezellige verenigingsavond in het gezelligste Science Cafe van de Hogeschool Utrecht. Kom gezellig borrelen om al je medeleden te leren kennen onder het genot van een goedkoop biertje. 🍻

Mazars, studievereniging Forum

Padel X Mazars

Datum: 14 Maart

Locatie: Peakz Padel Overvecht

Tijd: 16:00 tot 17:30 

Prijs: 5 Euro

 

Volgende week is het alweer tijd voor de eerste sponsoractiviteit van het jaar, met onze vrienden van Mazars gaan we lekker een potje padellen, met achteraf nog een leuke borrel om de mensen van Mazars nog beter te leren kennen. 


Aanmelden

Scroll naar boven