Bijbehorende studies

Onder Studievereniging Forum vallen 7 economisch gerichte
studies. Voor deze studies worden door het jaar heen activiteiten georganiseerd
zoals lezingen, bedrijfsbezoeken en gezellige borrels met professionals die al
ervaring hebben op het werkveld. Op deze pagina kan je vinden of ook jouw studie
bij Forum hoort.

Accountancy

Als accountant kijk je vanaf buitenaf naar organisaties. Je adviseert over belangrijke financiële zaken en controleert inkomsten en uitgaven. Dit is een serieuze taak waar je stevig in je schoenen voor moet staan. Heb je daarnaast nog een goed gevoel voor cijfers? Dan is de studie accountancy voor jou.

Bedrijfskunde

Bedrijfskunde is een studie voor ondernemend en resultaatgerichte studenten. In deze opleiding komt management, marketing, finance en persoonlijk leiderschap samen. Je leert hier bedrijven en mensen te helpen groeien in een snel veranderende wereld, wat je een brede basis geeft voor het echte werk na de studie.

Commerciële economie

Word jij enthousiast om producten of diensten op de markt te zetten en krijg je energie van een goede marketingcampagne? Ga dan de opleiding commerciële economie doen! Bij deze bachelor word je opgeleid tot hét creatieve en commerciële brein binnen de organisatie.

Finance & control

Als controller of bedrijfseconoom kom je overal aan de slag, van Nike tot Coolblue en van bank tot ziekenhuis. Je houdt je tijdens de studie bezig met efficiency, winstcijfers en slimme bedrijfsanalyses. Deze studie is perfect als je zoekt naar een brede financiële basis.

International Business

Ben jij een probleemoplosser en wil je de internationale markt op? Dan is deze Engelstalige studie perfect voor jou. Bij deze studie ligt er een sterke focus op onderhoudbare bedrijfsvoering en meer. Op deze studie volg je twee stages, waarvan één in het buitenland.

Logistics management

Logistics management is een vak dat je qua schaal zo groot kan maken als je zelf wil. Zorg jij graag dat steden niet vol raken met vrachtwagens? Of laat je grote festivals zoals Lowlands op rolletjes lopen? Met deze opleiding leer je dit soort puzzels op te lossen of efficiënter te laten lopen.

Ondernemerschap & retail management

Zie jij kansen waar anderen problemen zien en bruis je van ideeën? Dan is de opleiding ondernemerschap & retail management voor jou. Hier leer je het vak ondernemen van docenten die ervaring hebben met de praktijk. De kennis die je op doet kun je ook meteen toepassen, want je begint tijdens de opleiding met je eerste start-up!

Meer informatie?

Meer informatie is te vinden op de website van Hogeschool Utrecht. Ben je op zoek naar een bepaalde studie? Zoek dan op “[Studie] hu” en je zult snel het goede resultaat vinden.

Op zoek naar een stage? Dat kan via de Smart Business Network van de HU.

Scroll naar boven