Over Forum

Verba Docent,
Exempla Trahunt

Het Forum is een plein in het oude Romeinse rijk waar Handel, Cultuur, Politiek en sociale activiteiten samen kwamen. De hoofdfunctie van het Forum was commercieel economisch van aard, alle handel verliep via het Forum. Daarnaast vonden sociale activiteiten van het volk zoals feesten vaak plaats op het Forum.

Dit is dan ook onze visie, S.v. Forum moet een plek zijn waar studenten met de beroepspraktijk in contact komen, waar ze terecht kunnen voor studie activiteiten en waar ze echt een steun in de rug krijgen tijdens hun carrière. Ook zal de vereniging dienen als een plaats voor ontspanning en sociale binding onder de studenten. Daarom is ons credo ook: Verba docent, exempla trahunt “Woorden onderwijzen, voorbeelden doen navolgen”

S.v. Forum is door en voor studenten opgericht op 20 augustus 2012. Iedere student die studeert aan één van de economische instituten kan gratis lid worden van de vereniging.

Studievereniging Forum is dé studievereniging voor alle economische instituten aan de Hogeschool Utrecht. Deze vereniging bestaat om ervoor te zorgen dat studenten aan het economisch domein de kans krijgen om zichzelf te excelleren binnen hun vakgebied. Niet alleen proberen we kansen te ontwikkelen voor studenten om een netwerk op te bouwen en zich op een professionele manier neer te zetten in de arbeidsmarkt, maar proberen we een toevoeging te zijn aan het studie- en studentenleven. Dit doen we door o.a. borrels, reizen, lezingen, gala’s symposiums, banenmarkten en vele andere activiteiten te organiseren om de studenten extracurriculaire activiteiten aan te bieden. Dit alles om je medestudenten nog beter te leren kennen. Forum doet dit allemaal in samenwerking met de vier disputen die zijn aangesloten bij de vereniging.

Naast deze festiviteiten verzorgt de vereniging ook educatieve activiteiten zoals lezingen, seminars, congressen, workshops, bedrijfsbezoeken en bemiddeling in stageplaatsen.

Contact info

Particulier contact

Mail: secretaris@svforum.nl
Telefoon: +31 6 34657991

Zakelijk contact

Mail: sponsoring@svforum.nl
Telefoon: +31 6 34534136

Onze locatie

Heidelberglaan 15, Utrecht

Ruimte 7.056

Scroll naar boven