20 juli 2017

Damesdispuut In Culmine Solae

ics

Damesdispuut In Culmine Solae

Damesdispuut In Culmine Solae is een onafhankelijk dispuut. Wij zijn in 1990 opgericht en is aangesloten bij studievereniging Forum van alle economische studies aan de Hogeschool Utrecht.

In Culmine Solae is een gezellig damesdispuut die allemaal houden van een biertje of een wijntje, we gaan graag stappen, we bezoeken regelmatig festivals en vormen zo een hechte club vrolijke meiden bij elkaar.

Onze dispuutskleuren: groen & blauw, en onze ‘wist je datjes’ met interessante weetjes (over en voor elkaar) kenmerken ons. Nog een aantal weetjes over ons:

  • Wist je dat… Wij om de twee weken een borrel of activiteit hebben?
  • Wist je dat… We ook jaarlijks terugkerende activiteiten hebben zoals het sinterklaasfeest, kerstdiner, broertje/zusjedag en ook een dispuutsweekend?
  • Wist je dat… Je bij ICS een grote groep nieuwe vriendinnen maakt?
  • Wist je dat… Je daarnaast ook een netwerk opbouwt waardoor je makkelijk een stage, kamer of zelfs een baan kan regelen?

Al onze borrels, feesten en activiteiten worden door het bestuur en diverse commissies georganiseerd. Door in het bestuur of in een commissie te gaan, kan je zelf invulling geven aan de activiteiten. Dit is niet alleen extra leuk, het staat natuurlijk ook goed op je c.v.

Bij ICS hebben wij een leuke introductieperiode waarbij je je eigen jaar en de rest goed kan leren kennen.

Kortom een mooie studententijd beleef je bij het leukste damesdispuut van Utrecht, In Culmine Solae.

Wil je nog meer weten over ons? Bezoek dan onze website of Facebookpagina of stuur ons een mailtje op in_culmine_solae@hotmail.com

DD In Culmine Solae

www.inculminesolae.nl

www.facebook.com/icsdamesdispuut

 

ics1