29 oktober 2017

Commissaris Activiteiten & Penningmeester

Commissaris Activiteiten – Koen van den Brink

2017 – 2018 wordt het jaar dat ik, Koen van den Brink, de functie Commissaris Activiteiten ga vervullen. Tijdens dit bestuursjaar ga ik ervoor zorgen dat er de leukste activiteiten, de vetste reizen en de meest inspirerende lezingen gaan komen. En dat voor jullie! Afgelopen jaar ben ik commissielid geweest bij zowel de wintersportcommissie als de lustrumcommissie. Door deze ervaringen weet ik dat er ongelooflijk vette reizen zullen komen dit jaar! Ook met het organiseren heb ik al ervaring en samen met mijn medebestuursleden gaan we er dan ook voor zorgen dat deze activiteiten jullie studententijd nog beter gaan maken! Naast deze activiteiten wil ik dit jaar ook sprekers regelen die jullie, als leden, zullen inspireren en waar jullie veel van kunnen leren.

Onder mij zal dit jaar de reiscommissie en de educatiecommissie vallen. De reiscommissie zal de reizen gaan promoten, organiseren en zij zullen het aanspreekpunt worden tijdens de reizen. De educatiecommissie zullen de lezingen in samenwerking met mij organiseren, verzorgen en promoten en zullen daarnaast ook gaan helpen met StudyBuddy!

Voor eventuele vragen, mail naar activiteiten@svforum.nl.

Vanaf mei 2018 zal Koen ook de taken als penningmeester op zich nemen. Voor eventuele vragen, mail naar penningmeester@svforum.nl