Bijbaan Hypotheken Contact Centrum Utrecht

Kun jij niet wachten om aan je carrière te beginnen? Bij Talent&Pro hebben we wat leuks voor je! Namelijk een serieuze bijbaan voor naast je studie, waarbij je nu al relevante werkervaring kunt op doen voor als je straks bent afgestudeerd.

 

Bij het Hypotheken Contact Centrum (HCC) gevestigd in Utrecht kun je voor 8 uur in de week aan de slag en kom je te werken in een enthousiast studententeam. De werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de telefoon waarop klanten bellen die een afspraak willen bij één van de 170 vestigingen in het land voor een adviesgesprek en/of hypotheekbemiddeling. Middels een korte vragenlijst beoordeel je het gesprek en plan je vervolgens een afspraak in bij een adviseur.

 

De werktijden zijn flexibel. Je wordt voor 8 uur in de week ingeroosterd van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 20:00 uur. Werkdagen duren gemiddeld 4 uur, waarbij je minimaal 2 dagen per week inzetbaar dient te zijn en minimaal één keer per maand op zaterdagochtend.

 

Een interessante bijbaan die extra leuk is als je interesse en affiniteit hebt met de bancaire/hypothecaire sector. Dus, zoek jij een relevante bijbaan voor naast je studie? En wil jij werken met de leukste mensen? Neem dan snel contact op met Pamela Blaauw via campus.recruitment@talent-pro.com of 06 83 52 06 12 en solliciteer direct met jouw cv en motivatie!