29 oktober 2017

Penningmeester

Penningmeester – Sergio van Oord

Mijn naam is Sergio van Oord. Aankomend studiejaar zal ik de functie penningmeester op mij nemen. Daarnaast zal ik ook de functie van vice voorzitter uitvoeren. Ook zal ik dit jaar de eindverantwoordelijke zijn van het jaarlijkse introductiekamp en ben ik de contactpersoon voor de open dagen van economische studies. Naast deze taken heb ik dit jaar medezeggenschap in mijn portefeuille. Hierin ben ik de schakel tussen de verschillende medezeggenschapsorganen en de instituten van de hogeschool en de studievereniging. Mijn hoogste prioriteit zal liggen bij de functie penningmeester.

Het aankomende jaar ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van de studievereniging. Door middel van het opstellen van een goede begroting en het toezien op de uitgaven van Forum, zal ik zorgen voor een goed financieel jaar met groei en continuïteit van de vereniging als belangrijkste uitgangspunten.

Samen met mijn mede bestuursleden gaan wij zorgen voor een mooi en productief jaar waar alle leden tevreden op terug kunnen kijken. Vragen en opmerkingen ontvang ik graag op penningmeester@svforum.nl